MB Kindercoaching

Kinder- en opvoedcoach

Ik leer leren 

 

 

 Ik leer leren’ is een groepstraining voor max 6 leerlingen per groep vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de training individueel te volgen. de lestijd bedraagt dan max. 1 uur. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren.

De training is heel geschikt voor:

  • kinderen van groep 7/8 die zich goed willen voorbereiden op het voortgezet onderwijs,
  •  kinderen in de brugklassen 1/2 die 'vastlopen', 
  •  voortgezet onderwijs,
  • hoogbegaafde kinderen.

Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren en hoe dit toe te passen. 

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen.

Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede.

De training wordt in groepsverband ingedeeld in leeftijd, BO en VO.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon exclusief het werkboek van € 32,50. De training wordt gegeven in Coevorden in mijn praktijk

U kunt in het contactformulier aangeven of u uw kind hier voor wilt opgeven of voor meer informatie.

Het is mogelijk om een individuele en/of aangepaste training van 1u per les, aangepast op  de leerbehoefte. Voor jongeren tot 18 jaar. Vraag naar de mogelijkheden.

 Let op!  Op dit moment geef ik de training alleen individueel. Alleen bij de 1e les mag 1 ouder even mee lopen. Daarna gaat de leerling zelfstandig naar mijn ruimte om zoveel loopverkeer te voorkomen.

2021

Startdata nieuwe trainingen:        

 Dinsdag   18:15-19:15 en 19:30- 20:30

Zaterdag van 13:00-14:00, 14:15-15:15 en 15:30-16:30

 

I.v.m. deze roerige periode geef ik training op aanvraag. U hoeft niet uit te kijken naar bepaalde startweken. Wanneer u uw kind wilt opgeven dan spreken we samen een datum af om te starten. Ook hierover kunt u mij vragen stellen via het contactformulier of via de mail.

                                           

  Meer informatie over deze training kun je vinden op www.ikleerleren.nl