MB Kindercoaching

Kinder- en opvoedcoach

Ik leer leren 


Tot aan de kerstvakantie werk ik met kinderen/jongeren individueel*. Hierbij duurt elke les 1u. Deze lessen zijn op maat. 


 

Ik leer leren’ is een groepstraining voor max 6 leerlingen per groep vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de training individueel te volgen. de lestijd bedraagt dan max. 1 uur. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren.

De training is heel geschikt voor:

  • kinderen van groep 7/8 die zich goed willen voorbereiden op het voortgezet onderwijs,
  •  kinderen in de brugklassen 1/2 die 'vastlopen', 
  •  voortgezet onderwijs,
  • hoogbegaafde kinderen.

Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren en hoe dit toe te passen. 

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen.

Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede.

De training wordt in groepsverband ingedeeld in leeftijd, BO en VO.

De groepstraining bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5u en kost € 200-- per persoon inclusief het werkboek van € 37,50. De training wordt gegeven in Coevorden in mijn praktijk.

Het is mogelijk om uw kind de training individueel te laten volgen van 1u per les, aangepast op  de leerbehoefte. Voor jongeren tot 18 jaar. De training bestaat dan uit 5 lessen en de kosten bedragen € 265,-. Dit is inclusief het werkboek t.w.v.  37,50  

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

 *Voor de kosten zie: tarieven

 2022   

 I.v.m. deze roerige periode geef ik training op aanvraag. U hoeft niet uit te kijken naar bepaalde startweken. Wanneer u uw kind wilt opgeven dan spreken we samen een datum af om te starten. Ook hierover kunt u mij vragen stellen via het contactformulier of via de mail. 



                                           

  Meer informatie over deze training kun je vinden op www.ikleerleren.nl